Laborator

Este o parte foarte importantă a medicinii veterinare și poate fi utilizat pentru a detecta, monitoriza și diagnostica o varietate de probleme de sănătate la animalele de companie.


Dispunem de un laborator modern, dotat cu echipamente și tehnologii de ultima generație, care permite efectuarea unui spectru larg de analize de laborator. 


Laboratorul oferă următoarele tipuri de analize:

Hematologie

Analize complexe de biochimie: examinarea sângelui pentru a detecta anomalii ale funcțiilor organice și metabolice, cum ar fi nivelul de zahăr din sânge, nivelul de colesterol sau nivelul de enzime hepatice.

Dozare de hormoni 

Markeri cardiaci

Dozare gaze și electroliți: examinarea sângelui pentru a detecta nivelurile de oxigen, dioxid de carbon, sodiu, potasiu etc.

Examene bacteriologice

Sumar și sediment de urină

Examen coproparazitologic: examinarea fecalelor pentru a detecta prezența paraziților intestinali și pentru a prescrie tratamentul adecvat.

Examene microscopice: examinarea diferitelor probe biologice, cum ar fi sânge, urină sau țesuturi, sub microscop pentru a detecta diverse patologii.Contacteaza-ne

Programul nostru:

Fie ca are nevoie de un simplu control, de vaccin sau de o operatie mai complicata, suntem pregatiti sa raspundem oricarei provocari.
Luni
09:00 - 21:00
Marti
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sambata
10:00 - 14:00
Duminica
10:00 - 14:00