Consultații

Consultația reprezintă evaluarea și tratamentul general al problemelor de sănătate ale animalelor de companie. Acestea includ examinarea fizică a animalului, evaluarea istoricului medical și discutarea simptomelor cu proprietarul, precum și stabilirea unui plan de tratament.

În timpul consultatiei, medicul veterinar poate recomandă și efectuarea unor teste de laborator sau alte investigații, precum radiografii sau ecografii, pentru a ajută la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor. Scopul principal al consultațiilor de medicină generală este de a preveni, diagnostica și trata problemele de sănătate ale animalelor de companie, contribuind la menținerea sănătății și bunăstării acestora.

Medicină Generală

Medicina generală este una dintre cele mai importante servicii medicale oferite de un cabinet veterinar. Această cuprinde examinarea fizică și evaluarea stării de sănătate a animalului tău de companie, precum și administrarea vaccinurilor și a altor proceduri preventive care pot ajuta la prevenirea bolilor. În plus, serviciile de medicină generală includ și gestionarea afecțiunilor comune și dacă este cazul, redirecționarea către departamentele de specialitate din cadrul clinicii noastre. Echipa de medici veterinari calificați vă poate ajuta să vă mențineți animalul de companie sănătos și fericit pe termen lung prin oferirea unor servicii de calitate și personalizate.

Medicină Internă

Se concentrează pe evaluarea și tratamentul problemelor de sănătate interne ale animalelor de companie, precum afecțiunile cardiovasculare, renale, hepatice, gastrointestinale și endocrine, printre altele.. Echipa de medici veterinari calificați vă pot ajuta să identificați și să gestionați afecțiunile interne ale animalului dumneavoastră de companie prin utilizarea celor mai noi tehnologii și a metodelor de diagnosticare avansate

Chirurgie

Oferim o gamă largă de servicii de chirurgie, de la consultații și intervenții chirurgicale simple, cum ar fi castrarea și sterilizarea, până la intervenții chirurgicale complexe, cum ar fi cele pentru afecțiuni ortopedice, oncologice sau boli ale organelor interne. Toate intervențiile chirurgicale efectuate la noi în clinică se desfășoară sub anestezie inhalatorie, această reducând la minim riscul anestezic.  În plus, oferim servicii postoperatorii, inclusiv monitorizare și îngrijire, pentru a ne asigura că animalul dumneavoastră se recuperează cât mai repede și cât mai confortabil după intervenția chirurgicală.

Ortopedie

Serviciile de ortopedie și neurochirurgie sunt specializate în diagnosticarea și tratamentul problemelor musculo-scheletale și neurologice ale animalelor de companie. Oferim o varietate de servicii chirurgicale, inclusiv remedierea fracturilor prin osteosinteză, remedierea rupturilor de ligamente, tratamentul chirurgical al herniilor de disc și al hidrocefaliei, printre altele. Inurma consultatiei de specialitate, medicul ortoped  din cadrul clinicii va va ajută să identificați și să gestionați afecțiunile ortopedice și neurologice ale animalului dumneavoastră de companie prin utilizarea celor mai noi tehnologii și a metodelor de diagnosticare avansate. Scopul acestor servicii este de a ajuta la îmbunătățirea mobilității, funcționarii și calității vieții animalului dumneavoastră de companie, prin intermediul unui plan personalizat de tratament și recuperare.

Dermatologie

Serviciile de dermatologie sunt specializate în diagnosticarea și tratamentul problemelor de piele ale animalelor de companie, cum ar fi alergiile , infecțiile fungice și bacteriene, intoleranțele alimentare manifestate la nivelul pielii,  precum și bolie autoimune sau genetice. Scopul acestor servicii este de a îmbunătății confortul și calitatea vieții animalului dumneavoastră de companie prin intermediul unui plan personalizat de tratament.

Oftalmologie

Serviciile de oftalmologie sunt specializate în diagnosticarea și tratamentul problemelor oculare ale animalelor de companie. Cabinetul veterinar oferă o gama largă de servicii oftalmologice, inclusiv examenele de rutină, evaluarea și tratamentul bolilor oculare cum ar fi cataractă, glaucomul, conjunctivită și ulcerul cornean.

Cardiologie

Se concentrează pe evaluarea și tratarea problemelor cardiace ale animalelor de companie, precum insuficiența cardiacă, bolile valvulare, cardiomiopatii și dirofilarioza. Diagnosticul se realizează prin efectuarea consultului, a EKG-ului și a ecografiei cardiace cu ecograf Doppler de ultima generație.

Contacteaza-ne

Programul nostru:

Fie ca are nevoie de un simplu control, de vaccin sau de o operatie mai complicata, suntem pregatiti sa raspundem oricarei provocari.
Luni
09:00 - 21:00
Marti
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sambata
10:00 - 14:00
Duminica
10:00 - 14:00